Läppärimme sai jonkun slaagin ja on nyt siis ns. telakalla, joten tietokoneeni käyttö on toistaiseksi satunnaista. Jos otat yhteyttä mitä tahansa kautta enkä vastaa, ole kärsivällinen, vastaan heti kun pääsen koneelle :)

 

Update 16.3.2009

Ongelma toistaiseksi "korjattu". Avasin koneen tuhannen atomeiksi (ei piru vie ollut niin helppo homma mitä olisi voinut kuvitella) avokin avustuksella kun oma älli loppui kesken siellä piuhaviidakossa. Pari vuotta vanha kone (ja tottakai takuu umpeutunut) ja vielä laatumerkkinen mutta ilmeisesti vika oli tuulettimessa ja kone kuumeni liikaa jolloin näytön kuva meni täysin rakeiseksi.

Pölyä löytyikin sisältä sen verran että saattoi olla syypää osaltaan. Tässä taas yksi huono puoli että omistaa kissoja, hienon hienon eläinpölyn määrä on jotain valtavaa ja sitä ei edes näe minne kaikkialle se pääsee. Etenkin tuo Edin karva on koostumukseltaan ohutta hämähäkinseittimäistä eli tarttuu ihan kaikkeen ja leijailee ihan kaikkialle lattiasta kattoon ja menee pienimmästäkin raosta sisään. En usko että kukaan voi käsittää sen karvan mahtia ennenkuin on ragdollin kanssa elänyt.. tällaisen siisteysintoilijan hermoja koetellaan välillä todella :)

Noh mutta nyt kone käy ja hurraa tasaisemmin eikä tunnu kuumenevan niin, mutta ihan sillä varauksella vielä että näyttö saattaa kaatua milloin tahansa joten jos minusta ei kuulu, tiedätte mitä on käynyt :)

Hurraa taas tekniikan ihmemaailma :)

 

Niin ja P.S.

Jos omistat hp:n ison läppiksen numeronäppiksellä ja kaikilla herkuilla, en suosittele avaamaan sitä itse ikinä... ellet ihan oikeasti:

A) halua menettää hermojasi

B) ole nörttiguru tasoa Bill Gates ja tiedät kaikesta kaiken

tai

C) haluat kalliin tee-se-itse-projektin jolloin konetta ei enää alkuperäiseen kuosiin ole tarkoitus saadakaan :)