Tänään kävin kiertelemässä uutta seutuani ja ihanassa askartelukaupassa nimeltä Paprus. Löysin kaikkea uutta ja ihanaa sieltä, kaikenlaista mitä nettikaupassakaan ei heillä ollut esillä. Parasta liikkeessä oli silti ystävällinen henkilökunta, se kun ei ole mikään itsestänselvyys täällä päin, ainakin tällaista lapin kottaraista välillä mulkataan kuin seinähullua :D

Lähtiessäni kotoa törmäsinkin postinaiseen ja uumoilin hänen tuovan minullekin jotain. Ja niinhän se oli kun kotiin pääsin odotti kasa kirjekuoria joista yksi oli toverikuu kaveriltani. Hänen nimensä nettimaailmassa on Leikkaan.

Olin aivan haltioissani avatessani kirjeen! Mitä kaikkea niin minun näköistä oli kaverini kuoreen laittanutkaan! ja niin paljon kaikkea! ja kaikkea juuri mitä minulla ei olekaan!


Erilaisia papereita oli ainakin tuhat! "Papereita, punaisesta mustaan" ;D

Samoin punaisia ja valkoisia retrokukkia.

Circle it leimakuvia myöskin joita olenkin etsinyt mutten vielä löytänyt. Nyt sain niitäkin! yhdessä leimakuvassa oli jopa sitä kivaa kohojutskaa :)

Ja kaksi tipuleimakuvaa vaikka pääsiäisen varalle.

ja ihanan ihana kisukortti kaveriltani jonka kannessakin luki "Purfect March". Kortti menee aitiopaikalle tv:n päälle nyt, siitä sitä voi ihastella kun levähtää kesken laatikoiden purkamisen sohvalla :)

Kiitos tuhannesti Leikkaan! Olen niin iloinen lähetyksestäni.

 

 

1236084812_008.JPG