Arvonta on päättynyt!

 

Nyt on sitten vihdoin blogiarvonnan aika !!! :)

Sinulla itselläsi ei tarvitse olla blogia osallistuakseni arvontaan.

Kommentoidessasi muista jättää sähköpostiosoitteesi (tämä ei näy muille lukijoille). Linkitä myös mahdollinen oma blogisi niin pääsen vierailemaan myös sinun blogissasi :)Arvonnan säännöt:

Saat yhden arpalipun arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen.

Saat kaksi arpalippua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen ja linkittämällä tämän arvonnan omaan blogiisi.

Saat kolme arpalippua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, linkittämällä tämän arvonnan omaan blogiisi ja seuraamalla blogiani (esim. "seuraa blogia", "bloglovin" tai "blogilistan" kautta).

Mahdollisuus siis osallistua 1-3 arpalipulla yhteensä. Mainitse arpalippujesi määrä kommentissasi.


Arvonta-aika on 30.10 - 30.11.2011.

Arvonta suoritetaan 30.11. jälkeen puolueettomalla satunnaisotannalla. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Mikäli voittaja ei halua nimeään tai nimimerkkiään julkaistavan blogissani, sovitaan tästä erikseen voiton ilmoittamisen yhteydessä.Palkinto:

Voittajalle lähtee kivaa ja uutta harrastus-/käsityö-/askartelu-/korujuttuja tai muuta sellaista, joista myöhemmin lisäinfoa. Toiveita tai rajoituksia palkinnon suhteen saa esittää myös.

 

Toiveiden esittäminen esimerkiksi näin: "tykkään eniten sinisestä väristä" tai "ottaisin mieluusti vastaan jotain jouluun liittyvää" tai "en halua mitään askarteluun liittyvää" tai "en halua lainkaan epäjalometallisia koruja" tai "harrastan kalastusta ja koiria".

Suoriin pyyntöihin kuten: "haluan siniset korvakorut" en lupaa 100% takuuta, että sellaiset voittaessasi saat.

Kommentissasi siis voit täysin vapaasti kertoa itsestäsi niin paljon kuin haluat, mikäs sen kivempaa kuin oppia tuntemaan vähän kaikista osallistujista :)

Linkittämällä oman blogisi kommenttiisi voit myös lisätä palkinnon sopivuutta, kun pääsen lukemaan vinkkejä mieltymyksistäsi itse blogistasi.

Toki voit myös osallistua vain ilmoittamalla arpojen määrän, palkinto sitten voi sisältää vähän kaikkea :)
Tätä ei kannata siis ohittaa, sen lupaan :)

Palkinnon koko myös mahdollisesti kasvaa osallistujamäärän kasvaessa, eli voit siis itse todella vaikuttaa tähän. Muista vinkata myös kavereillesi.Ylläolevaa kuvaa voit käyttää linkittäessäsi arvonnan omaan blogiisi.

Onnea arvontaan ja ihanaa syksyn jatkoa ja pian jo joulun odotusta kaikille lukijoille :)