Niin on kiireinen viikko alkanut työn merkeissä, on jo itseasiassa puolessa välissä tämäkin viikko! Tekemisen puute ei vaivaa edelleenkään...

Tuli hankittua viime viikolla tällainen ostos josta tuleekin ihan virallisesti ensimmäinen tuotesuositteluni tähän blogiin:

Kynsien koristelu ja lakkaus on ollut mukana harrastuksissani tämän vuoden aikana. Ainainen ongelma on ollut kynsilakan kuivuminen, etenkin kun itse tulee laitettua yleensä aina 3 kerrosta värillistä lakkaa pohjalle. Näiden kerrosten kuivumista saa yleensä odottaa todella kauan ja samalla varoa tekemästä käsillä mitään. Siksipä lakkaus on harvoin virheetön edes uutena ja olen huomannut että tavalliseen kirkkaaseen päälyslakkaan tulee naarmuja myös todella helposti.

Kaverin suosittelemana ostin Seche Vite nopeasti kuivuvan päälyslakan, eli pikakuivattajan. Hintaa tälle tuli Kicksissä jotain 13 euroa, mutta on pullossa sentään 14ml ainettakin.

Heti ensimmäisellä käyttökerralla olin vakuuttunut tuotteen toimivuudesta. Levitin 3 reilua kerrosta värillistä lakkaa (seppälän wild and crazy lakka, suosittelen myös näitä kestävyytensä ansiosta!) sekä useita kerroksia muita lakkoja koristeluun. En antanut edes lakkojen kuivua välissä kunnolla, vaan lätkäisin näiden puolimärkien lakkojen päälle kerroksen tätä pikakuivattajaa. Kun sain viimeisenkin kynnen lakattua pikakuivattajalla, olivat jo alkupään kynnet kuivuneet hyvin kosketusta kestäviksi. Itse asiassa kaikki kynnet olivat kuivat lähes silmänräpäyksessä. Päälyslakasta tuli myös todella tasainen ja kiiltävä pinta koko kynnelle, jopa rakeisempi hilelakka ei tuntunut päälyslakan läpi. Tämä ensimmäinen lakkaus säilyi hyvänä 5 päivää ilman selviä vaurioita, jonka jälkeen poistin lakat vain vaihtelunhalusta. Ainoastaan kolmen kynnen kärjessä näkyi minimaalisesti kulumaa (lakkojen poistamisessa sitten saikin olla normaalia päättäväisempi). Eli siis myös hyvin kestävää ja todella suojaa koko kynnen lakkausta. Huomattavaa on myös, että en varo koskaan käsiäni tai kynsiäni, vaan töissä myöskin revin laatikoita kynsillä auki jne.

Kannattaa ottaa huomioon että myös alla käytetty värillinen lakka voi vaikuttaa kestävyyteen, sillä toisessa lakkauksessani viva la divan lakka kului tämän päälyslakan kanssa nopeammin.

 

Eli suositteluni myös muiden hätäisten hankintalistalle jotka eivät jaksa odottaa lakan kuivumista! :)


P.S. Käythän myös osallistumassa blogiarvontaani, palkintona voi olla myös kynsienkoristeluun tarviketta...! :)