Näistä asioista tykkään esimerkiksi

 

(hyviä vinkkejä esim. vaihtoihin)

 
Askartelussa: Kaikki! myös kierrätysmatsku, kierrän usein kirppareilta matskua ja tuunattavaa. Tarvikkeet joita ei koskaan ole liikaa/tarpeeksi: kaksipuoliset teipit, tarra/liimapalat yms, liimat, leimasinmusteet,paperit, kukat, nauhat, napit jne.  Leimakuvia vaihdan mielelläni! Niistä on aina pula. Tykkään kuvista joita ihan jokaisella ei näy käytössä mutta kaiken kaikkiaan aika kaikkiruokainen :) Tykkään paljon eri tekstileimoista. Seuraavaksi alan kokeilla ompelua korttien teossa ja etsinkin kankaita siihen tarkoitukseen.   En tykkää hileistä, enkä juurikaan paljeteista ja sellaisesta...kun en osaa käyttää :)

Tyylit: art deco, vintage, modernismi, graafinen tyyli. En suosi vanhoillisromanttista enkä naivistista tyyliä mutta joskus sellaisiakin töitä tulee kokeiltua. Tykkään 1900-luvun alun tyyleistä ja sekoittelen rohkeasti eri tyylejä. 50-luvun tyyli myös lukeutuu suosikkeihin. 

Kuva-aiheet: kissat, eläimet, huumorikuvat, taidekuvat, graafiset kuvat, leimakuvat, lehtikuvat, valokuvat,piirroskuvat. En suosi yleensä enkeleitä enkä vauva/lapsiaiheita. Modernit enkelit menee kyllä joulukorteissa.

Hankintalistalla: Katso blogistani wishlist :) vesivärikynät, tuppilonkääntäjä, kukkakuvioleikkureita, kukkia askarteluun, chalksi värit, stanssattuja kuvioita ja taustoja, tilkkuja,leimoja jne. Pitäisköhän promarkereitakin kokeilla... Tykkään myös kokeilla kaikkea uutta ja erilaista. 

Ompelussa: helpot ommeltavat kankaat, myös tilkut joita yhdistelen koristetyynyiksi yms.

 

Puutöissä: pintakäsittelyaineet, pensselit, värit,  hiomapalikat, maalinpoistoaineet, nitojat verhoiluun ja muut verhoilutarvikkeet. mitä vaaaan.

 

 

Keramiikassa: muottitekniikka, käsinrakennus, alilasitteet, siirtokuvat, rakustus ja savistus. Erikoislasitteet

 

 

 

Tekstiilitöissä: siirtokuvat, kankaan painanta, värjäystekniikat, tilkut, tuunaus.

Ruoanlaittossa: Makeat koristeet, mausteet, reseptit, leivonta, liharuoat.. juustokakkuohjeet

 

Värit: lempivärit fuksia ja viininpunaiset, maanläheiset värit. Rohkeat värikontrastit ja yhdistelmät. Käytän kaikkia värejä, sininen on vähiten suosikki värini ja pastellisävyt.

 

Ruoka: kahvit ja teet, etenkin teetä juon paljon,karkit ja suklaat. Pähkinäallergia.

 

Tuoksut: kevyet kukkaiset ja makeat tuoksut, luonnontuoksut kuten eucalyptus,terva,laventeli jne.

 

 

Kaikki nämä ovat tietysti vain suuntaa antavia tietoja, en ole nipo enkä nirso minkään suhteen :D Kaikki materiaali on aina tervetullutta ja varmasti löytää käyttöä tai kierrättyy.

 

 

 Rakastan yllätyksiä :)